etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

EasyGO päivitysversio saatavilla

15.07.2010

EasyGO:n päivitys 1.04.16 ja 1.05.16 on nyt saatavilla S60 3rd ja 5th edition puhelimiin.

Sovelluksen päivitys suositellaan tehtävän suoraan puhelimella (Valinnat / Lisätoiminnot / Hae sovelluspäivitys). Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta sivulta 13. Uusimman EasyGO:n voi asentaa myös uudella asennusohjelmalla.

Päivitys parantaa sovelluksen toiminnallisuutta sekä lisää mm. seuraavat ominaisuudet:

15 sekunnin seurantatiheys
15 sekunnin seurantatiheys käytettävissä EasyGO Locator 2010 paikannuslaiteissa ja Tracker TTA 301i/a ja G400 sekä Pointer Magnum paikantimien kanssa.

Sekuntiseuranta on valittavissa 15, 30 ja 45 sekunnin porrastuksella. Sekuntiseuranta on päällä yhtäjaksoisesti päällä 60 minuuttia, jonka jälkeen se vaihtuu automaattisesti minuuttipohjaiseksi annetun arvon mukaan. Pikanäppäimellä (8) seurantatiheyttä voidaan vaihtaa "lennossa" sekunti tai minuuttipohjaiseksi

Kaverin paikantaminen
Toisia EasyGO Hunter käyttäjiä voidaan paikantaa. Paikannus tapahtuu tekstiviestillä edellyttäen, että käyttäjä on asetuksista sallinut vastattavan paikannuspyyntöihin.

Jatkuvan seurannan jälki kartalla
Jatkuvan seurannan yhteydessä näytetään laiteen jättämä 15 viimeisimmän sijainnin jälki vihreällä viivalla. Edellisistä versioista poiketen vaalean aiempia paikannuksia esittävät vaalean punaiset pallukat näytään nyt pienellä vihreällä neliöllä.

Korjaa sijaintiviestit
Sijaintiviestien korjaustoiminnon voi suorittaa nyt myös suoraan puhelimella. Toiminto korjaa virhetilanteen mikäli paikantimien lähettämät sijaintiviestit (tekstiviestipaikannus) eivät näy kohteena kartalla, vaan jäävät normaaliin saapuneiden viestien kansioon.

Uusi Asennusohjelma

Takaisin uutisarkistoon
© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions