etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

5.10.2006 Elisa Shopit EasyGO -maastopaikannussovelluksen jälleenmyyjäksi

Valtakunnallinen Elisa Shopit myymäläketju on valinnut tuotevalikoimaansa EasyGO -ulkoilijan maastopaikannussovelluksen.

Paikkatieto-ohjelmistoja kehittävän Oululaisen Infokartta Oy:n julkaisema Symbian-puhelimissa toimiva sovellus tarjoaa käyttäjilleen tarkat ja aina ajan tasalla olevat maastokäyttöön soveltuvat kartta-aineistot ja ulkoiluun liittyvät sisältöominaisuudet. Tarkkojen karttojen sekä kattavien GPS-ominaisuuksien avulla liikkuminen maastossa on helppoa, vaivatonta ja turvallista.

Mukana toimitettavan sisällön lisäksi sovellukseen on ladattavissa tuhansia kilometrejä moottorikelkkauria/reittejä, hiihtolatuja sekä vaellus- ja melontareittejä. Kohdetietoja käyttäjä voi ladata taukopaikoista, kodista, laavuista sekä palvelukohteista. Kattava sisältö tekee Infokartta EasyGO:sta ulkoilijan parhaan apuvälineen luonnossa liikkumiseen. Valmiiden sisältöjen lisäksi EasyGO:n käyttäjä voi merkitä muistiin omia kohteita sekä tallentaa kuljettuja reittejä GPS:n avulla. Sovelluksen markkinoinnista ja tukkumyynnistä vastaa Insmat Oy.

Lisätietoja:

Eero Tuomaala
Infokartta Oy
Toimitusjohtaja
Puh: 0400 683 331
etunimi.sukunimi@infokartta.fi


Kim Nikitin
Insmat Oy
Tuotepäällikkö
Puh: 050 379 3939
etunimi.sukunimi@insmat.fiTakaisin uutisarkistoon

© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions