etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

EasyGO Personal ja Hunter versiot Android puhelimiin

15.6.2011

Uusi ohjelmistoversio Android käyttöjärjestelmän puhelimiin julkaistaan heinäkuun alussa viikolla 27.

Ohjelmisto on tällöin ladattavissa suoraan puhelimella Android Marketista, jossa siitä on ilmainen 14 vrk:n kokeiluversio. Lisenssin ostamien tapahtuu entiseen tapaan joko EasyGO verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä. Myöskään erillistä netistä ladattavaa asennusohjelmaa ei tarvita.

Android alusta tuo tullessaan lukuisan määrän yhteensopivia puhelimia ja sujuvaa ohjelmiston käyttöä mm. sovellus käynnistyy välittömästi avattaessa ja GPRS- seurannassa kohteen sijainti tulee kartalle viiveettä.
EasyGO Hunter Androidille on tuttuun tapaan yhteensopiva Tracker, Pointer ja Ultrapoint -paikantimien kanssa. G400 ja 310i pannat toimivat myös GPRS-yhteydellä.

Aiemmille EasyGO käyttäjille tarjotaan mahdollisuus vaihtaa ohjelmistoversio uudelle alustalle. Vaihtohinta on 45 euroa ja ostettavissa EasyGO verkkokaupasta.
Vaihtohinta sisältää rekisteröintikertojen (puhelimen vaihtokertojen) palautumisen alkuperäiseen tilanteeseen (3kpl). Aiemmin ladatut ja lataamattomat karttalisenssit hyödynnetään uudessa versiossa.

Personal ja Hunter lisenssitoimitukset ja hinnoittelu pysyvät entisellään.


Hyvillä mielin tulevaan ulkoilu- ja jahtikauteen.

Tulevaan jahtikauteen menemme viime kaudella hyväksi havaitulla ja toimivaksi todetulla ohjelmistolla ja EasyGO Locator 2010 koiraGPS paikantimella.

Käyttäjien kokemuksen ja palautteen mukaan Locatorissa on ehdottomasti markkinoiden pisin akunkesto ja toimivin ja helppokäyttöisin seurantaohjelmisto.
Tästä on hyvä jatkaa.Takaisin uutisarkistoon
© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions