etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

EasyGO Personal käyttöönotettavissa Android puhelimissa

16.8.2011

EasyGO Personal on ladattavissa Android Marketista. Laita hakusanaksi easygo, ja valitse EasyGO Infokartta Oy. Lataa- ja asenna sovellus hyväksyen käyttöluvat. Seuraa puhelimen yläpalkista asennuksen edistymistä. Asennuspaketti on kooltaan vain n. 150 kt. (0,15 Mt)

Käynnistyksen yhteydessä syötä olemassa oleva EasyGO Personal lisenssikoodi sille varattuun kenttään tai valitse Demo. Demoversion käyttöoikeus on 14 päivää.

Lisenssikoodin voi ostaa verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltä.

Aiemmille EasyGO käyttäjille tarjotaan mahdollisuus vaihtaa ohjelmistoversio uudelle alustalle. Vaihtohinta on 45 euroa ja ostettavissa EasyGO verkkokaupasta. Vaihtohinta sisältää rekisteröintikertojen (puhelimen vaihtokertojen) palautumisen alkuperäiseen tilanteeseen (3kpl). Aiemmin ladatut ja lataamattomat karttalisenssit hyödynnetään uudessa versiossa.
Huom. Maksusuorituksen jälkeen lisenssi on käytettävissä molemmilla (Symbian ja Android) käyttöjärjestelmillä.

Vinkki:
Kaikissa puhelimissa sisäinen GPS ei ole kytketty päälle, joten tarkista tilanne puhelimen asetuksista: "Sijainti ja suojaus" valikosta tarkista että "Käytä GPS-satellitteja" on käytössä. Tällöin oma sijanti tulee tarkasti kartalle. Ohjelmapäivitykset julkaistaan myös Android Marketissa ja EasyGO:ssa on toiminto Hae sovelluspäivitys.


EasyGO Android käyttöohje

EasyGO Personal verkkokaupassa

Käytössä olevan EasyGO lisenssin vaihto Androidille

EasyGO Android Marketissa

26.8.2011 EasyGO Hunter toiminnot julkaistu AndroidilleTakaisin uutisarkistoon
© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions