etusivu tuotteet uutiset tuotetuki verkkokauppa oma_lehti

EasyGO:n asentaminen SYMBIAN puhelimiin

Tämä ohje käsittelee EasyGO:n ensiasennusta sekä aiemman asennuksen korjausta Symbianpuhelimiin. Asennus samaan puhelimeen uudestaan ei vaikuta puhelimenvaihtokertoihin.

EasyGO asennetaan tietokoneella käytettävällä asennusohjelmalla.
Lataa ja tallenna ensin asennusohjelma tietokoneellesi.

Asennusohjelma löytyy WWW-sivuilta "Oma EasyGO"-osiosta kohdasta "Tiedostot". Asennusohjelma vaatii Windows-käyttöjärjestelmällä varustetun PC:n. Puhelin tulee liittää tietokoneeseen USB-kaapelilla tai asettaa muistikortti kortinlukijaan. (Asennus USB-kaapelilla vain S60 3rd edition, S60 5th edition ja Symbian^3 puhelinmalleissa. Kytkettäessä kaapeli valitse puhelimesta yhteystavaksi Massamuisti tai Tiedonsiirto

Huom! Puhelimissa joissa on muistikortin lisäksi sisäinen asema ohjelmille, tulee EasyGO asentaa sisäiseen asemaan (Massamuisti). Suosittelemme muistikortin irroittamista tällaisesta puhelimesta asennuksen ajaksi, jolloin asennus ei epähuomiossa mene muistikortille. Tällaiset puhelinmallit on eritelty Yhteensopivuus-sivulla merkinnällä (4 Ohjelma asennetaan kaapelilla puhelimen sisäiseen muistiin.

Käynnistä asennusohjelma. Asennusohjelma kysyy puhelinmallinmallin ja asematunnuksen. Jos tietokoneeseen on liitetty ainoastaan yksi muistikortti, valitaan se automaattisesti. Asennusohjelma ei alusta tai tyhjennä muistikorttia eikä sisäistä asemaa.

Voit valita poistetaanko muistikortilta aiempi EasyGO-asennus. Tämä valinta poistaa kaikki EasyGO-tiedostot mukaanlukien omat kohteet, reitit sekä ladatut kartat. Asennusohjelma ei alusta tai tyhjennä muistikorttia. Kortilla olevat muut ohjelmat säilyvät ennallaan.

Valintojen jälkeen asennus alkaa. Asennuksen jälkeen sovellus on valmis käytettäväksi puhelimessa. Ensimmäisellä kerralla sovellus pyytää syöttämään lisenssikoodin.

© Infokartta Oy :: Site design by WAF-solutions